Omschrijving

Pilates is het trainen van je houdingsspieren: kracht, balans, spierversterkende en spierverlengde sport. Bij een Pilates training van Pilatesstudio Body & Mind in Delft is iedereen welkom die zijn balans, kracht, ademhaling en bewegelijkheid van de spieren en gewrichten wil verbeteren. Mijn naam is Sandra van Wensveen sport en bewegen is altijd mijn passie geweest en in 2009 heb ik in mijn hart gevolgd en heb ik mijn eigen Pilatesstudio opgericht. Ik ben begonnen met een Pilates Level Light les voor cursisten met artrose en chronische pijn. Nu geef ik 13 uur les en Pilates prive lessen. Ik werk samen met fysiotherapeuten uit Delft. Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen bewust te laten bewegen.

Adres
Contact

Hulp nodig bij het vinden van je sport of activiteit?

Hulp nodig bij het aanmelden van je sport of activiteit?

Translate

Een kennismaking of proefles aanvragen.

Wil je kennismaken met Pilatesstudio Body & Mind of een proefles aanvragen? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Een contactpersoon van de vereniging/aanbieder zal dan later contact met je opnemen.

Geslacht

Aanmelden voor

Aanmelden voor Pilatesstudio Body & Mind tijdens de Delftse Sportweek 2022

Wil je kennismaken met Pilatesstudio Body & Mind tijdens de Delftse Sportweek? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Je bent dan automatisch aangemeld voor deze activiteit. Je mag ook altijd nog spontaan (zonder aanmelding) meedoen, mits er nog plek is bij deze activiteit. Aanmelden is dus wel slim!

Geslacht

Aanmelden voor
Pilatesstudio Body & Mind

Wij gebruiken cookies voor
een betere ervaring