Omschrijving

Plezierig Hardlopen biedt trainingen aan voor recreatieve hardlopers in kleine groepen. De nadruk ligt op plezier, ontspanning en techniek.

De sessies worden geleid door een gecertificeerde hardlooptrainer/running therapeut.

Of je nu een beginnende loper bent of al wat kilometers in de benen hebt, de training wordt mede afgestemd op jouw behoeften – van loopscholing tot afstand en intensiteit. Voor degenen die de trainingen consistent volgen, ligt een op maat gemaakt schema klaar om te ondersteunen bij het behalen van hun individuele (hardloop)doelen.

Plezierig Hardlopen verwelkomt specifiek vrouwen en neurodivergente volwassenen. Bovendien zijn individuele trainingen mogelijk, gecombineerd met persoonlijke coaching die niet uitsluitend over hardlopen gaat. Want ik geloof in een holistische aanpak!

 

 

Adres
Contact

Hulp nodig bij het vinden van je sport of activiteit?

Hulp nodig bij het aanmelden van je sport of activiteit?

Translate

Een kennismaking of proefles aanvragen.

Wil je kennismaken met Plezierighardlopen of een proefles aanvragen? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Een contactpersoon van de vereniging/aanbieder zal dan later contact met je opnemen.

Geslacht

Aanmelden voor

Aanmelden voor Plezierighardlopen tijdens de Delftse Sportweek 2022

Wil je kennismaken met Plezierighardlopen tijdens de Delftse Sportweek? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Je bent dan automatisch aangemeld voor deze activiteit. Je mag ook altijd nog spontaan (zonder aanmelding) meedoen, mits er nog plek is bij deze activiteit. Aanmelden is dus wel slim!

Geslacht

Aanmelden voor
Plezierighardlopen

Wij gebruiken cookies voor
een betere ervaring