Omschrijving

Queen’s ladies aerobics&fitness center is er voor alle dames van jong tot oud. Door het zeer gevarieerde lessenaanbod kan iedereen hier bewegen op eigen niveau. Wij geven groepslessen zoals total body workout, steps, spinning, bootcamp ect. Maar je kunt ook zelf trainen in onze fitnessruimte of een afspraak maken met een van onze personal trainers. Wij vinden het belangrijk dat onze leden zich op hun gemak voelen tijdens het sporten. De kleinschaligheid en gemoedelijke sfeer draagt hieraan bij!

Adres
Contact

Hulp nodig bij het vinden van je sport of activiteit?

Hulp nodig bij het aanmelden van je sport of activiteit?

Translate

Een kennismaking of proefles aanvragen.

Wil je kennismaken met Queen’s ladies aerobics&fitness of een proefles aanvragen? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Een contactpersoon van de vereniging/aanbieder zal dan later contact met je opnemen.

Geslacht

Aanmelden voor

Aanmelden voor Queen’s ladies aerobics&fitness tijdens de Delftse Sportweek 2022

Wil je kennismaken met Queen’s ladies aerobics&fitness tijdens de Delftse Sportweek? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Je bent dan automatisch aangemeld voor deze activiteit. Je mag ook altijd nog spontaan (zonder aanmelding) meedoen, mits er nog plek is bij deze activiteit. Aanmelden is dus wel slim!

Geslacht

Aanmelden voor
Queen’s ladies aerobics&fitness

Wij gebruiken cookies voor
een betere ervaring