Omschrijving

REDEOSS is een vereniging voor mensen met een lichamelijke ofwel een motorische beperking. Naast het aanbod van sport is ook ontspanning en spel voor ons belangrijk. Bij REDEOSS kun je zwemmen (verwarmd water), basketballen, tafeltennissen, fitnessen (CVA/COPD) en dit voor een scherpe prijs! Uiteraard is het mogelijk om meerdere sporten te beoefenen. Op zoek naar een tweede huis om te sporten? Bijdragen aan de clubcultuur? Niet sporten maar meehelpen aan het verder opbouwen van de club? Kijk dan eens op www.redeoss.nl of neem contact op via bestuur@redeoss.nl. Tot snel!

Adres
Contact
Sportcategorie
Kennismaking aanvragen

Hulp nodig bij het vinden van je sport of activiteit?

Hulp nodig bij het aanmelden van je sport of activiteit?

Een kennismaking of proefles aanvragen.

Wil je kennismaken met REDEOSS Delft of een proefles aanvragen? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Een contactpersoon van de vereniging/aanbieder zal dan later contact met je opnemen.

Geslacht

Aanmelden voor

Aanmelden voor REDEOSS Delft tijdens de Delftse Sportweek 2022

Wil je kennismaken met REDEOSS Delft tijdens de Delftse Sportweek? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Je bent dan automatisch aangemeld voor deze activiteit. Je mag ook altijd nog spontaan (zonder aanmelding) meedoen, mits er nog plek is bij deze activiteit. Aanmelden is dus wel slim!

Geslacht

Aanmelden voor
REDEOSS Delft

Wij gebruiken cookies voor
een betere ervaring