Omschrijving

Boulderen is een snel groeiende jonge sport waarbij via een aantal grepen aan de wand zo’n 4 à 5 meter naar boven geklommen wordt. Aan de onderzijde van de wanden liggen dikke valmatten, en zekeren via touwen is niet nodig. De routes zijn in dezelfde kleur grepen gebouwd, en worden ‘boulders” genoemd. Boulderen kan je op alle niveaus doen, van makkelijk tot op topsportniveau. Boulderen is een soort sportieve puzzel oplossen: hoe lukt het jou om de top te bereiken? Boulderen kan vanaf 7 jaar en instructie is eigenlijk niet nodig. Op woens-en zaterdagen zijn er jeugdtrainingen.

Adres
Contact

Hulp nodig bij het vinden van je sport of activiteit?

Hulp nodig bij het aanmelden van je sport of activiteit?

Translate

Een kennismaking of proefles aanvragen.

Wil je kennismaken met Revolt Climbing of een proefles aanvragen? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Een contactpersoon van de vereniging/aanbieder zal dan later contact met je opnemen.

Geslacht

Aanmelden voor

Aanmelden voor Revolt Climbing tijdens de Delftse Sportweek 2022

Wil je kennismaken met Revolt Climbing tijdens de Delftse Sportweek? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Je bent dan automatisch aangemeld voor deze activiteit. Je mag ook altijd nog spontaan (zonder aanmelding) meedoen, mits er nog plek is bij deze activiteit. Aanmelden is dus wel slim!

Geslacht

Aanmelden voor
Revolt Climbing

Wij gebruiken cookies voor
een betere ervaring