Omschrijving

Ring Pass Delft is een sportclub waaraan al generaties uit Delft en omgeving zich verbonden hebben. Vanaf de oprichting (1940) houden we sportiviteit in al haar betekenissen hoog in het vaandel. In 1968 kwam de tennisafdeling erbij en in 1990 werd het huidige sportpark aangelegd met drie hockeyvelden van kunstgras en vier tennisbanen op kunstgras. Wij vinden het essentieel dat de leden van onze vereniging actief betrokken zijn bij de club en zich verbonden voelen. Betrokkenheid van de leden en hun ouders vormt de basis voor het succes van een vereniging.

Contact voorkeur: e-mail

Hulp nodig bij het vinden van je sport of activiteit?

Hulp nodig bij het aanmelden van je sport of activiteit?

Translate

Een kennismaking of proefles aanvragen.

Wil je kennismaken met Ring Pass Delft of een proefles aanvragen? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Een contactpersoon van de vereniging/aanbieder zal dan later contact met je opnemen.

Geslacht

Aanmelden voor

Aanmelden voor Ring Pass Delft tijdens de Delftse Sportweek 2022

Wil je kennismaken met Ring Pass Delft tijdens de Delftse Sportweek? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Je bent dan automatisch aangemeld voor deze activiteit. Je mag ook altijd nog spontaan (zonder aanmelding) meedoen, mits er nog plek is bij deze activiteit. Aanmelden is dus wel slim!

Geslacht

Aanmelden voor
Ring Pass Delft

Wij gebruiken cookies voor
een betere ervaring