Omschrijving

De RPV Delft is een vereniging vóór en dóór reumapatiënten woonachtig in Delft, Nootdorp, Pijnacker, Den Hoorn, Schipluiden en delen van het Westland, Rijswijk en Den Haag. De vereniging is voor alle patiënten met een reumatische aandoening, zoals artritus, artrose, axiale spondylo artritus, fibromyalgie, jeugdreuma. Artritus psoriatica, chondrocalsinosis, syndroom van Sjögren, sclerodemie, lupus ery- thematodes, sle en nog vele andere vormen van reumatische aandoeningen.

Wij hebben verschillende vormen van groepsoefentherapie voor leden van de RPV. In groepen van 8 tot 12 deelnemers wordt er gewerkt aan de beweeglijkheid en conditie. Om deel te kunnen nemen aan een beweeggroep, moet u lid zijn of worden van de RPV Delft.

 

Social Media
Sportcategorie
Doelgroepen
Kennismaking aanvragen

Hulp nodig bij het vinden van je sport of activiteit?

Hulp nodig bij het aanmelden van je sport of activiteit?

Translate

Een kennismaking of proefles aanvragen.

Wil je kennismaken met RPV Delft of een proefles aanvragen? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Een contactpersoon van de vereniging/aanbieder zal dan later contact met je opnemen.

Geslacht

Aanmelden voor

Aanmelden voor RPV Delft tijdens de Delftse Sportweek 2022

Wil je kennismaken met RPV Delft tijdens de Delftse Sportweek? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Je bent dan automatisch aangemeld voor deze activiteit. Je mag ook altijd nog spontaan (zonder aanmelding) meedoen, mits er nog plek is bij deze activiteit. Aanmelden is dus wel slim!

Geslacht

Aanmelden voor
RPV Delft

Wij gebruiken cookies voor
een betere ervaring