Omschrijving

Runningtherapie is een laagdrempelige, leuke én effectieve manier om je fysieke én mentale gezondheid te verbeteren door hardlopen. Je hoeft geen ervaring in hardlopen of sporten te hebben. Bij Runningtherapie gaat het niet om snelheid of prestaties. Het gaat om ontspannen sporten. Hardlopen doet wat met je brein; meer energie komt het brein binnen en het stofje endorfine wordt aangemaakt. Je voelt hierdoor meer positiviteit, wat je vervolgens in staat stelt om frisser na te denken, dingen in je leven aan te pakken en goed voor jezelf te zorgen.
Bij Runningtherapie gaat het niet om praten, het gaat om het bewegen; dit ga je een vast onderdeel van je week maken, onder goede begeleiding van een Runningtherapeut.

Ik bied Runningtherapie aan in een kleine groep (ongeveer 4 personen) en ook is een individueel traject mogelijk. Een vrijblijvend, gratis intakegesprek is altijd mogelijk, dan kijken we samen wat bij jou past.

Wanneer is Runningtherapie wat voor jou?
Ervaar je klachten zoals piekeren, slaapproblemen, somberheid/depressie, futloos voelen, burn-out of angst? Zit je veel in je hoofd in plaats van in je lijf?

Wat levert Runningtherapie je op?
-  Meer positieve gedachten
-  Meer energie
-  Beter slapen
-  Ritme en structuur in je leven
-  Meer zelfvertrouwen

Het traject is 12 weken, waarin je drie keer per week buiten gaat bewegen (1 keer samen met een Runningtherapeut en 2 zelfstandige trainingen). Drie keer per week rustig sporten heeft veel positieve effecten op mentaal gebied.

Wie ben ik?
Iris, een vrolijke dertiger, met een liefde voor hardlopen en persoonlijke ontwikkeling. Met ruim 10 jaar hardloopervaring, waaronder bij Hellas Utrecht, Renergie Delft en Av40. Door mijn werk in de sociale dienstverlening heb ik ruime ervaring in het werken met mensen. Sinds 2021 ben ik gecertificeerd Runningtherapeut en lid van BRTN (Beroepsvereniging Runningtherapie).

Waar?
De gezamenlijke trainingen vinden plaats in het Delftse Hout en rondom het centrum van Delft. Dit maakt dat Runningtherapie Iris goed bereikbaar is voor inwoners van Delft en omgeving Delft zoals; Nootdorp, Pijnacker, Den Hoorn, Delfgauw, Rijswijk en Den Haag.

Aanmelden & meer informatie
Stuur een berichtje naar runningtherapie.iris@gmail.com, dan neem ik contact met je op. Of neem een kijkje op:

www.runnningtherapie-iris.nl

Instagram: runningtherapie.iris

 

Adres
Contact

Hulp nodig bij het vinden van je sport of activiteit?

Hulp nodig bij het aanmelden van je sport of activiteit?

Translate

Een kennismaking of proefles aanvragen.

Wil je kennismaken met Runningtherapie Iris – een leefstijlinterventie voor mentale fitheid of een proefles aanvragen? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Een contactpersoon van de vereniging/aanbieder zal dan later contact met je opnemen.

Geslacht

Aanmelden voor

Aanmelden voor Runningtherapie Iris – een leefstijlinterventie voor mentale fitheid tijdens de Delftse Sportweek 2022

Wil je kennismaken met Runningtherapie Iris – een leefstijlinterventie voor mentale fitheid tijdens de Delftse Sportweek? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Je bent dan automatisch aangemeld voor deze activiteit. Je mag ook altijd nog spontaan (zonder aanmelding) meedoen, mits er nog plek is bij deze activiteit. Aanmelden is dus wel slim!

Geslacht

Aanmelden voor
Runningtherapie Iris – een leefstijlinterventie voor mentale fitheid

Wij gebruiken cookies voor
een betere ervaring