Omschrijving

Ryounkai is een traditionele Japanse karatestijl. Wij richten op de beoefening van full-contact karate, ook met gebruik van helm en borstvest. Ons karate onderwijs is gebaseerd op de 3 klassieke pijlers van het Japanse karate: Kihon (losse oefeningen als stoten, blokken en trappen), Kata (nabootsing van een gevecht in een gestileerde vorm) en Kumite (vechten en sparren). Lidmaatschap is relatief erg goedkoop. Er is geen winstoogmerk. Wij zijn bovendien kleinschalig met veel persoonlijke aandacht voor individuele karateka die op hun eigen niveau willen trainen. Lidmaatschap is mogelijk vanaf 15 jaar. Kom vooral eens langs om te proeven en te proberen en bekijk onze website!

Are you English / non-Dutch speaking and looking to train karate in or around Delft? You are most welcome!

 

Adres
Contact

Hulp nodig bij het vinden van je sport of activiteit?

Hulp nodig bij het aanmelden van je sport of activiteit?

Translate

Een kennismaking of proefles aanvragen.

Wil je kennismaken met Ryounkai Karate of een proefles aanvragen? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Een contactpersoon van de vereniging/aanbieder zal dan later contact met je opnemen.

Geslacht

Aanmelden voor

Aanmelden voor Ryounkai Karate tijdens de Delftse Sportweek 2022

Wil je kennismaken met Ryounkai Karate tijdens de Delftse Sportweek? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Je bent dan automatisch aangemeld voor deze activiteit. Je mag ook altijd nog spontaan (zonder aanmelding) meedoen, mits er nog plek is bij deze activiteit. Aanmelden is dus wel slim!

Geslacht

Aanmelden voor
Ryounkai Karate

Wij gebruiken cookies voor
een betere ervaring