Omschrijving

Sportschieten is een sport die geschikt is voor iedereen en voor iedere leeftijd. Het is een sport voor perfectionisten die niets willen missen. Een (Olympische) sport waar alles in zit en die kan worden beoefend van recreatief tot aan topsportniveau. Een sport die in Nederland momenteel door circa 40.000 geregistreerde schutters wordt beoefend in de leeftijdscategorie van circa 9 tot 90 jaar.

Scherpschuttersvereniging "Doel Treffend" is een schietsportvereniging die sinds 1964 bestaat en gevestigd is in het Delftse Hout.

Adres
Contact

Hulp nodig bij het vinden van je sport of activiteit?

Hulp nodig bij het aanmelden van je sport of activiteit?

Translate

Een kennismaking of proefles aanvragen.

Wil je kennismaken met Scherpschuttersvereniging “Doel Treffend” of een proefles aanvragen? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Een contactpersoon van de vereniging/aanbieder zal dan later contact met je opnemen.

Geslacht

Aanmelden voor

Aanmelden voor Scherpschuttersvereniging “Doel Treffend” tijdens de Delftse Sportweek 2022

Wil je kennismaken met Scherpschuttersvereniging “Doel Treffend” tijdens de Delftse Sportweek? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Je bent dan automatisch aangemeld voor deze activiteit. Je mag ook altijd nog spontaan (zonder aanmelding) meedoen, mits er nog plek is bij deze activiteit. Aanmelden is dus wel slim!

Geslacht

Aanmelden voor
Scherpschuttersvereniging “Doel Treffend”

Wij gebruiken cookies voor
een betere ervaring