Omschrijving

Sinds onze deuren in september 2010 voor het eerst openden, is de School voor Historische Schermkunsten (SHS) de eerste sportclub in Nederland die het rapier hanteert.

We richten ons op het bestuderen en beoefenen van de zeventiende-eeuwse Nederlandse rapierschermkunst zoals beschreven door Johannes Georgius Bruchius.

Maar uiteindelijk bestuderen we Historical European Martial Arts (HEMA) en is een uitstapje naar andere disciplines niet ongewoon.

We zijn een gezellige en gepassioneerde groep. Vrijwel iedereen brengt een nieuw stukje kennis uit andere disciplines of sporten met zich mee.

Dit zorgt ervoor dat lessen een hoge intensiteit hebben en flexibel van aard zijn. Met andere woorden, je krijgt nooit dezelfde les.

Adres
Contact
Doelgroepen
Kennismaking aanvragen

Hulp nodig bij het vinden van je sport of activiteit?

Hulp nodig bij het aanmelden van je sport of activiteit?

Translate

Een kennismaking of proefles aanvragen.

Wil je kennismaken met School voor Historische Schermkunsten of een proefles aanvragen? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Een contactpersoon van de vereniging/aanbieder zal dan later contact met je opnemen.

Geslacht

Aanmelden voor

Aanmelden voor School voor Historische Schermkunsten tijdens de Delftse Sportweek 2022

Wil je kennismaken met School voor Historische Schermkunsten tijdens de Delftse Sportweek? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Je bent dan automatisch aangemeld voor deze activiteit. Je mag ook altijd nog spontaan (zonder aanmelding) meedoen, mits er nog plek is bij deze activiteit. Aanmelden is dus wel slim!

Geslacht

Aanmelden voor
School voor Historische Schermkunsten

Wij gebruiken cookies voor
een betere ervaring