Omschrijving

Op het water en in het water! Bij Scouting Nautilus leren kinderen en jongeren vanaf zeven jaar zichzelf te ontwikkelen en de wereld om zich heen te ontdekken. Omdat we waterscouting zijn, ligt daarbij de nadruk op activiteiten die iets met water te maken hebben, zoals kanoën, zeilen en sleutelen aan onze beide wachtschepen. Onze activiteiten spelen zich af rond onze schepen in de Nieuwe Haven aan de Rotterdamseweg, en in ons clubhuis De Romein in de Delftse Hout. Daarnaast wordt er in het voorjaar en de zomer gezeild in Vlietland en op de Kagerplassen.

Nieuwsgierig geworden? Kom dan 3x gratis met de opkomsten meedoen, om te zien of onze scoutinggroep bij jou past. Je bent van harte welkom!

Let op: Voor je eigen veiligheid, en omdat de meeste van onze activiteiten zich op en rond onze schepen afspelen, moet je een zwemdiploma hebben om met onze activiteiten mee te kunnen doen. 

Adres
Contact

Hulp nodig bij het vinden van je sport of activiteit?

Hulp nodig bij het aanmelden van je sport of activiteit?

Translate

Een kennismaking of proefles aanvragen.

Wil je kennismaken met Scouting Nautilus Delft of een proefles aanvragen? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Een contactpersoon van de vereniging/aanbieder zal dan later contact met je opnemen.

Geslacht

Aanmelden voor

Aanmelden voor Scouting Nautilus Delft tijdens de Delftse Sportweek 2022

Wil je kennismaken met Scouting Nautilus Delft tijdens de Delftse Sportweek? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Je bent dan automatisch aangemeld voor deze activiteit. Je mag ook altijd nog spontaan (zonder aanmelding) meedoen, mits er nog plek is bij deze activiteit. Aanmelden is dus wel slim!

Geslacht

Aanmelden voor
Scouting Nautilus Delft

Wij gebruiken cookies voor
een betere ervaring