Omschrijving

Beweeg meer en geniet van de natuur.

Wil je iedere 1e en 3e donderdag van de maand een natuurrijke route wandelen? Stichting Gezond Natuur Wandelen organiseert in samenwerking met Delft voor Elkaar gratis wandelingen van een uur in het groen. De wandelingen starten altijd bij de Papaver en worden begeleid door vrijwilligers die onderweg ook iets over de natuur vertellen. De wandelingen zijn in de eerste plaats bedoeld voor mensen die graag wat meer willen bewegen, maar iedereen die het leuk vindt met een groep op stap te gaan is van harte welkom.

Adres
Contact

Hulp nodig bij het vinden van je sport of activiteit?

Hulp nodig bij het aanmelden van je sport of activiteit?

Translate

Een kennismaking of proefles aanvragen.

Wil je kennismaken met Senior Fit – Gezond Natuur Wandelen (Delftse Hout) of een proefles aanvragen? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Een contactpersoon van de vereniging/aanbieder zal dan later contact met je opnemen.

Geslacht

Aanmelden voor

Aanmelden voor Senior Fit – Gezond Natuur Wandelen (Delftse Hout) tijdens de Delftse Sportweek 2022

Wil je kennismaken met Senior Fit – Gezond Natuur Wandelen (Delftse Hout) tijdens de Delftse Sportweek? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Je bent dan automatisch aangemeld voor deze activiteit. Je mag ook altijd nog spontaan (zonder aanmelding) meedoen, mits er nog plek is bij deze activiteit. Aanmelden is dus wel slim!

Geslacht

Aanmelden voor
Senior Fit – Gezond Natuur Wandelen (Delftse Hout)

Wij gebruiken cookies voor
een betere ervaring