Omschrijving

Met Chi Neng® Qigong kun je je welzijn in je eigen hand nemen en leren jezelf lief te hebben. De oefeningen  zijn eenvoudig door iedereen te leren en bestaan uit rustige vloeiende bewegingen, waarbij de geest tot rust komt. En het gehele lichaam krijgt de aandacht en daarbij circuleert vitale levensenergie naar alle lichaamsdelen. Met Chi Neng voed je jezelf.

Dezelfde basiskracht die je bij Qigong opbouwt en gebruikt, wordt ook bij T’ai-chi-ch’uan gebruikt, onderhouden en versterkt. Tai-chi is een interne vechtkunst waarbij je bij de “vorm” stappen in de ruimte maakt en je verkent bewust je omgeving vanuit een ontspannen lichaam en geest.

De lessen zijn vooral bedoeld om in het dagelijkse leven de zachte vechtkunst om te kunnen zetten in een praktische levenshouding. De oefeningen maken je bewust van je (lichamelijke en geestelijk) evenwicht en van de stappen en beweging die je maakt in je leven.

Hulp nodig bij het vinden van je sport of activiteit?

Hulp nodig bij het aanmelden van je sport of activiteit?

Translate

Een kennismaking of proefles aanvragen.

Wil je kennismaken met Stromend Bewegen of een proefles aanvragen? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Een contactpersoon van de vereniging/aanbieder zal dan later contact met je opnemen.

Geslacht

Aanmelden voor

Aanmelden voor Stromend Bewegen tijdens de Delftse Sportweek 2022

Wil je kennismaken met Stromend Bewegen tijdens de Delftse Sportweek? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Je bent dan automatisch aangemeld voor deze activiteit. Je mag ook altijd nog spontaan (zonder aanmelding) meedoen, mits er nog plek is bij deze activiteit. Aanmelden is dus wel slim!

Geslacht

Aanmelden voor
Stromend Bewegen

Wij gebruiken cookies voor
een betere ervaring