Omschrijving

Bij Tai Chi Delft kom je zowel fysiek als mentaal in beweging. Met behulp van de oorspronkelijke Chinese tradities, verdededigingskunst én gezondheid; Tai Chi & Qigong komen lichaam en geest in balans.

De langzame trage bewegingen laten de Qi, levensenergie door je lichaam stromen, waardoor je vitaliteit en weerstand toenemen. Tegelijkertijd leer je los te laten en crecreëer je rust en ruimte in je hoofd en emoties.

Tijdens de lessen ontwikkel je je (lichaams)bewustzijn. En het effect van de lessen zal ook in het dagelijks voelbaar zijn. Tai Chi Delft leert je de hectiek van alledag met oosterse meditatie tegemoet te treden.

Bovendien is de docent een ervaren coach in het leren omgaan met chronische ziekte. Natuurlijk neemt ze die ervaring mee in haar lessen.

Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op voor een proefles!

Qigong lessen:

Woensdagochtend, Voorstraat 51, 9 & 10.25u;

Woensdagavond, van Tienhovenstraat 1. 19.30.

Tai Chi lessen:

Maandagochtend, VAK-Delft, Vesteplein 100, 9.30 verdieping, 10.30 basis.

Maandagmiddag, van Tienhovenstraat 1, 16u beginners, 17u gevorderden.

Privelessen en workshops op afspraak, binnen, buiten of online. Je bent van harte welkom! Neem daarvoor contact op via mail of telefoon

Social Media

Hulp nodig bij het vinden van je sport of activiteit?

Hulp nodig bij het aanmelden van je sport of activiteit?

Translate

Een kennismaking of proefles aanvragen.

Wil je kennismaken met Tai Chi Delft of een proefles aanvragen? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Een contactpersoon van de vereniging/aanbieder zal dan later contact met je opnemen.

Geslacht

Aanmelden voor

Aanmelden voor Tai Chi Delft tijdens de Delftse Sportweek 2022

Wil je kennismaken met Tai Chi Delft tijdens de Delftse Sportweek? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Je bent dan automatisch aangemeld voor deze activiteit. Je mag ook altijd nog spontaan (zonder aanmelding) meedoen, mits er nog plek is bij deze activiteit. Aanmelden is dus wel slim!

Geslacht

Aanmelden voor
Tai Chi Delft

Wij gebruiken cookies voor
een betere ervaring