Omschrijving

Tennisvereniging GPD is een kleine maar oergezellige vereniging, gevestigd op tennispark de Delftse Hout in Delft. Al sinds de oprichting in 1950 is onze vereniging een club waar iedereen zich snel thuis voelt. Bij de GPD kunt u het hele jaar door tennissen op woensdagavond en in de zomer ook op zaterdagmiddag of zondagavond.

Zomers kunt u terecht op één van de drie buitenbanen. Wij kennen daarbij geen afhangsysteem. De leden komen gewoon naar de tennisbaan, waar de banen onderling worden verdeeld. 's Winters kunt u terecht op één van de twee binnenbanen. De ene week wordt er getost en wordt er ieder half uur gewisseld. De andere week hanteren we een afhangsysteem en kun je minimaal 1 uur achtereen spelen. Zo kent en tennist iedereen met elkaar. Je hoeft dus niet vooraf met iemand af te spreken en bent dus niet afhankelijk van anderen: je kunt altijd spelen!

Kun je goed of juist minder goed tennissen? Geen probleem bij GPD. GPD kent een competitieteam voor de fanatiekelingen, maar ook veel recreanten die komen voor lekker een avondje sport en gezelligheid.

GPD staat bekend om de gezelligheid. Tijdens en na het tennissen zoeken de leden elkaar op en worden verhalen uitgewisseld en gelachen. Wil je dus méér dan alleen een avondje tennis? Dan ben je bij GPD op het juiste adres.

Sportcategorie
Doelgroepen
Kennismaking aanvragen

Hulp nodig bij het vinden van je sport of activiteit?

Hulp nodig bij het aanmelden van je sport of activiteit?

Translate

Een kennismaking of proefles aanvragen.

Wil je kennismaken met Tennisvereniging GPD of een proefles aanvragen? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Een contactpersoon van de vereniging/aanbieder zal dan later contact met je opnemen.

Geslacht

Aanmelden voor

Aanmelden voor Tennisvereniging GPD tijdens de Delftse Sportweek 2022

Wil je kennismaken met Tennisvereniging GPD tijdens de Delftse Sportweek? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Je bent dan automatisch aangemeld voor deze activiteit. Je mag ook altijd nog spontaan (zonder aanmelding) meedoen, mits er nog plek is bij deze activiteit. Aanmelden is dus wel slim!

Geslacht

Aanmelden voor
Tennisvereniging GPD

Wij gebruiken cookies voor
een betere ervaring