Omschrijving

TV Tanthof Delft is een vereniging voor jong en oud.

Gedurende het jaar worden tal van activiteiten georganiseerd voor zowel de jeugd als de seniorleden. Daarover is meer informatie te vinden onder de button "activiteiten" op de website.

Tevens is er de mogelijkheid om aan competities deel te nemen, die door de vereniging worden georganiseerd (wintercompetitie, recreantencompetitie) en uiteraard door de KNLTB.

De vereniging heeft vijf banen en een miniveld tot haar beschikking. Door het materiaal waaruit de banen bestaan, kunstgras, en de aanwezigheid van verlichting, kan het gehele jaar worden getennist, en wel van 9.00 uur 's morgens tot 23.00 uur 's avonds. Kunstgras is ook met het oog op het voorkomen van blessures een zeer geschikte ondergrond.

Adres
Contact

Hulp nodig bij het vinden van je sport of activiteit?

Hulp nodig bij het aanmelden van je sport of activiteit?

Translate

Een kennismaking of proefles aanvragen.

Wil je kennismaken met TV Tanthof of een proefles aanvragen? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Een contactpersoon van de vereniging/aanbieder zal dan later contact met je opnemen.

Geslacht

Aanmelden voor

Aanmelden voor TV Tanthof tijdens de Delftse Sportweek 2022

Wil je kennismaken met TV Tanthof tijdens de Delftse Sportweek? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Je bent dan automatisch aangemeld voor deze activiteit. Je mag ook altijd nog spontaan (zonder aanmelding) meedoen, mits er nog plek is bij deze activiteit. Aanmelden is dus wel slim!

Geslacht

Aanmelden voor
TV Tanthof

Wij gebruiken cookies voor
een betere ervaring