Omschrijving

V.v. Ariston ‘80 is de grootste studentenvoetbalvereniging van Delft met meer dan 500 leden, verdeeld over 5 damesteams en 16 herenteams die allen op een eigen niveau spelen. Voor ieder lid is er dus plek binnen Ariston om de mooiste sport van Nederland te beoefenen: voetbal!

Naast de sportiviteit op het veld vinden wij de gezelligheid daarbuiten minstens net zo belangrijk. Elke woensdag en zaterdag borrelen er dan ook genoeg Aristoni in ons eigen pand in het centrum; de TAP! Menigeen Aristoni geniet hier nog van de wedstrijd na met zijn teamgenoten.

Adres
Contact
Sportcategorie
Kennismaking aanvragen

Hulp nodig bij het vinden van je sport of activiteit?

Hulp nodig bij het aanmelden van je sport of activiteit?

Translate

Een kennismaking of proefles aanvragen.

Wil je kennismaken met v.v. Ariston ’80 of een proefles aanvragen? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Een contactpersoon van de vereniging/aanbieder zal dan later contact met je opnemen.

Geslacht

Aanmelden voor

Aanmelden voor v.v. Ariston ’80 tijdens de Delftse Sportweek 2022

Wil je kennismaken met v.v. Ariston ’80 tijdens de Delftse Sportweek? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Je bent dan automatisch aangemeld voor deze activiteit. Je mag ook altijd nog spontaan (zonder aanmelding) meedoen, mits er nog plek is bij deze activiteit. Aanmelden is dus wel slim!

Geslacht

Aanmelden voor
v.v. Ariston ’80

Wij gebruiken cookies voor
een betere ervaring