Omschrijving

Kratos ’08 is de gezelligste volleybalvereniging van Delft voor jong en oud!  We hebben een grote jeugdafdeling (6 tot 18 jaar), maar ook heren- en damesteams van promotieklasse tot 4e klasse, plus een beginnersgroep voor volwassenen. Dus of je nu op hoog niveau volleybalt, of pas net begint; er is een passende plek voor iedereen. Daarnaast is er in de zomer volop gelegenheid om te beachvolleyballen. Op onze eigen velden achter de sporthal kun je als lid vrij beachen of beachtrainingen volgen.

Wil je een keer komen meetrainen? Je mag drie keer gratis proeftrainen voordat je je inschrijft. Stuur een mailtje naar tc@vvkratos.nl (senioren) of jc@vvkratos.nl (jeugd). Aanmelden kan ook via onze website (vvkratos.nl).

Adres
Contact

Hulp nodig bij het vinden van je sport of activiteit?

Hulp nodig bij het aanmelden van je sport of activiteit?

Translate

Een kennismaking of proefles aanvragen.

Wil je kennismaken met Volleybalvereniging Kratos ’08 of een proefles aanvragen? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Een contactpersoon van de vereniging/aanbieder zal dan later contact met je opnemen.

Geslacht

Aanmelden voor

Aanmelden voor Volleybalvereniging Kratos ’08 tijdens de Delftse Sportweek 2022

Wil je kennismaken met Volleybalvereniging Kratos ’08 tijdens de Delftse Sportweek? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Je bent dan automatisch aangemeld voor deze activiteit. Je mag ook altijd nog spontaan (zonder aanmelding) meedoen, mits er nog plek is bij deze activiteit. Aanmelden is dus wel slim!

Geslacht

Aanmelden voor
Volleybalvereniging Kratos ’08

Wij gebruiken cookies voor
een betere ervaring