Omschrijving

Volleybalvereniging VVV Delta is een vereniging waarbij gezelligheid en sportiviteit samen gaan. De sportieve prestaties worden geleverd op verschillende competitieniveau’s, maar ook recreatief volleybal kan binnen onze vereniging.

Heb je interesse om bij VVV Delta te komen spelen? Kom dan een keer langs! Iedereen kan gratis 3 keer mee komen trainen om de sfeer te proeven, voor je beslist of je lid wordt.

Ben je jeugdspeler (onder de 18)? Neem dan contact op met de jeugdcommissie (jeugdcommissie@vvvdelta.nl), zij vertellen je graag wanneer je langs kan komen om een keer mee te doen.

Wil je met de competitie-teams meespelen? Dit wordt gecoördineerd door de technische commissie. Stuur een mailtje naar (tc@vvvdelta.nl) met je volleybalervaring, dan vertellen zij je wanneer je een keer kan meetrainen.

Wil je met de recreanten trainen en eventueel wedstrijden spelen? Dit wordt gecoördineerd door de recreantencommissie (recreantencommissie@vvvdelta.nl). Er zijn verschillende trainingsmomenten, en zij kunnen je vertellen wanneer je kan aansluiten.

Wil je gewoon meer weten over de vereniging, bel of e-mail dan de secretaris. Die voorziet je graag van alle informatie.

Adres
Contact

Hulp nodig bij het vinden van je sport of activiteit?

Hulp nodig bij het aanmelden van je sport of activiteit?

Translate

Een kennismaking of proefles aanvragen.

Wil je kennismaken met VVV Delta of een proefles aanvragen? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Een contactpersoon van de vereniging/aanbieder zal dan later contact met je opnemen.

Geslacht

Aanmelden voor

Aanmelden voor VVV Delta tijdens de Delftse Sportweek 2022

Wil je kennismaken met VVV Delta tijdens de Delftse Sportweek? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Je bent dan automatisch aangemeld voor deze activiteit. Je mag ook altijd nog spontaan (zonder aanmelding) meedoen, mits er nog plek is bij deze activiteit. Aanmelden is dus wel slim!

Geslacht

Aanmelden voor
VVV Delta

Wij gebruiken cookies voor
een betere ervaring