Omschrijving

Leidt je vooral een zittend bestaan? Wil je iets doen aan je conditie? Is er spraken van een ongezond levenspatroon? Jong en oud, mensen met bewegingsklachten en mensen die geen klachten hebben, maar wel gezond en fit willen worden / blijven: iedereen kan trainen bij Welzijn op Recept!

Regelmatige lichaamsbeweging draagt op allerlei manieren bij aan de gezondheid. Voldoende lichaamsbeweging verhoogt de kwaliteit van het leven. Want als je soepeler kan bewegen, voelt het leven een stuk beter!

Elke dinsdag van 12:00 - 14:00 uur.

Adres
Contact

Hulp nodig bij het vinden van je sport of activiteit?

Hulp nodig bij het aanmelden van je sport of activiteit?

Translate

Een kennismaking of proefles aanvragen.

Wil je kennismaken met Welzijn op Recept of een proefles aanvragen? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Een contactpersoon van de vereniging/aanbieder zal dan later contact met je opnemen.

Geslacht

Aanmelden voor

Aanmelden voor Welzijn op Recept tijdens de Delftse Sportweek 2022

Wil je kennismaken met Welzijn op Recept tijdens de Delftse Sportweek? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Je bent dan automatisch aangemeld voor deze activiteit. Je mag ook altijd nog spontaan (zonder aanmelding) meedoen, mits er nog plek is bij deze activiteit. Aanmelden is dus wel slim!

Geslacht

Aanmelden voor
Welzijn op Recept

Wij gebruiken cookies voor
een betere ervaring