Omschrijving

West Coast Shotokan Karate-Do is een traditionele karateschool in Delft. In onze karateschool wordt Shotokan karate-do gegeven aan mannen, vrouwen en kinderen vanaf 9 jaar. Op verantwoorde, niet agressieve wijze worden kinderen vertrouwd gemaakt met karate. Karate is voor kinderen een goede methode om hun motoriek en fysiek te ontwikkelen. Daarnaast nemen zelfvertrouwen, discipline en concentratievermogen toe. Voor ouderen vormen de trainingen een goede manier om conditie en flexibiliteit op peil te houden. De vereniging is in 1982 opgericht en wordt geleid door Sensei André Kila (5de Dan)

Adres
Contact
Social Media

Hulp nodig bij het vinden van je sport of activiteit?

Hulp nodig bij het aanmelden van je sport of activiteit?

Translate

Een kennismaking of proefles aanvragen.

Wil je kennismaken met West Coast Shotokan Karate-do Delft of een proefles aanvragen? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Een contactpersoon van de vereniging/aanbieder zal dan later contact met je opnemen.

Geslacht

Aanmelden voor

Aanmelden voor West Coast Shotokan Karate-do Delft tijdens de Delftse Sportweek 2022

Wil je kennismaken met West Coast Shotokan Karate-do Delft tijdens de Delftse Sportweek? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Je bent dan automatisch aangemeld voor deze activiteit. Je mag ook altijd nog spontaan (zonder aanmelding) meedoen, mits er nog plek is bij deze activiteit. Aanmelden is dus wel slim!

Geslacht

Aanmelden voor
West Coast Shotokan Karate-do Delft

Wij gebruiken cookies voor
een betere ervaring