Omschrijving

In 1983 werd de wielerhistorie verrijkt met een kleurrijke studentenwielerclub, WTOS. Vele Alpenvakanties, Ardennenoffensieven, 10km-tijdritten en geslaagde en gestrande wielercarrières later befietsen weerbare WTOS’ers nog immer de Randstedelijke polderwegen. Economische crises, de val van de Muur, de watersnoodramp van ’98: zij allen konden geen grip krijgen op het rotsvaste bolwerk dat WTOS inmiddels is geworden.

De oudere leden weten nog wel dat Tim Krabbé in feite aan de wieg stond van de naam van de club. Met zijn boek ‘De Renner’ heeft hij menig wielrenner geboeid en in meerdere gezelschappen worden zijn uitspraken veelvuldig gehanteerd. “‘Mannen,’ heb ik een keer in de kleedkamer gezegd, ‘ik train me suf'”, is de aanleiding geweest om de vereniging de naam WTOS, Wij Trainen Ons Suf, te geven.

 

WTOS is de studenten wielervereniging in Delft, voor alle studenten in Nederland die houden van wielrennen, veldrijden of mountainbiken. Naast georganiseerde trainingen zijn er ook andere evenementen zoals borrels, tijdritten, een baanclinic en een KennisMakingsKamp. Er zijn WTOS leden die in competitieverband fietsen op nationaal en regionaal niveau, terwijl anderen zich liever beperken tot het toeren. Wielrenner of mountainbiker, snel of iets minder snel, man of vrouw, we houden allemaal van fietsen.

Adres
Contact

Hulp nodig bij het vinden van je sport of activiteit?

Hulp nodig bij het aanmelden van je sport of activiteit?

Translate

Een kennismaking of proefles aanvragen.

Wil je kennismaken met WTOS Delft of een proefles aanvragen? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Een contactpersoon van de vereniging/aanbieder zal dan later contact met je opnemen.

Geslacht

Aanmelden voor

Aanmelden voor WTOS Delft tijdens de Delftse Sportweek 2022

Wil je kennismaken met WTOS Delft tijdens de Delftse Sportweek? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Je bent dan automatisch aangemeld voor deze activiteit. Je mag ook altijd nog spontaan (zonder aanmelding) meedoen, mits er nog plek is bij deze activiteit. Aanmelden is dus wel slim!

Geslacht

Aanmelden voor
WTOS Delft

Wij gebruiken cookies voor
een betere ervaring