Omschrijving

Wekelijks geef ik Zumba.

Zumba is een Latijns-Amerikaans geïnspireerde dansfitness workout op vooral Spaanstalig muziek. De swingende dansbewegingen komen uit de merengue, bachata, cumbia, salsa en reggaeton. Hierdoor ontstaat een dynamisch, leuk en effectief uurtje beweging waar iedereen aan mee kan doen. Je zet veel stappen en zal ook zeker zweten.

Elke les beginnen we met een warming up en aan het einde een cooling down met wat stretches. Ik doe mijn best om iedereen naar huis te laten gaan met een glimlach op het gezicht.

Je bent uitgenodigd voor mijn Happy Hour!

inloop vanaf 20:15 - les start om 20.30 - rond 21.30 zijn we klaar.

wil je meedoen, kom langs en laat weten dat je komt door een berichtje te sturen naar zumbachaan@gmail.com

 

Sportcategorie
Doelgroepen
Kennismaking aanvragen

Hulp nodig bij het vinden van je sport of activiteit?

Hulp nodig bij het aanmelden van je sport of activiteit?

Translate

Een kennismaking of proefles aanvragen.

Wil je kennismaken met ZUMBA Chaan of een proefles aanvragen? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Een contactpersoon van de vereniging/aanbieder zal dan later contact met je opnemen.

Geslacht

Aanmelden voor

Aanmelden voor ZUMBA Chaan tijdens de Delftse Sportweek 2022

Wil je kennismaken met ZUMBA Chaan tijdens de Delftse Sportweek? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Je bent dan automatisch aangemeld voor deze activiteit. Je mag ook altijd nog spontaan (zonder aanmelding) meedoen, mits er nog plek is bij deze activiteit. Aanmelden is dus wel slim!

Geslacht

Aanmelden voor
ZUMBA Chaan

Wij gebruiken cookies voor
een betere ervaring