Kennismaken met sport via Delft Try Out

Een nieuwe sport proberen? Een paar keer meetrainen en kijken of het echt iets voor jou is? Dat kan in Delft sinds twee jaar via het project Delft Try Out. Delft Try Out biedt alle Delftse kinderen laagdrempelig de kans om een sport en/of vereniging (beter) te leren kennen. Laagdrempelig? Zeker. Via Delft Try Out kunnen kinderen voor een zeer kleine bijdrage een aantal keer meedoen bij een vereniging, zo kan echt iedereen meedoen. Want samen sporten is veel leuker!

Wil je meedoen maar heb je meer informatie nodig? Of kunnen jij en je ouders hulp gebruiken bij het vinden van een sport voor jou? Kijk dan eens op de website www.delfttryout.nl

De Buurtsportcoaches van Delft voor Elkaar zijn tegelijkertijd de drijvende krachten achter Delft Try Out. Wist je dat zij ook intermediair zijn voor het Jeugdfonds Sport & Cultuur behandelen? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur Zuid-Holland betaalt het lesgeld voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar te weinig geld is om te sporten, muziek te maken, te dansen, schilderen, toneel te spelen of iets anders creatiefs te doen. De Buurtsportcoaches helpen dus ook graag met het indienen van een aanvraag bij dit fonds. Hier neem je contact met hen op. 

Hulp nodig bij het vinden van je sport of activiteit?

Hulp nodig bij het aanmelden van je sport of activiteit?

Aanmelden voor Kennismaken met sport via Delft Try Out tijdens de Delftse Sportweek 2022

Wil je kennismaken met Kennismaken met sport via Delft Try Out tijdens de Delftse Sportweek? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Je bent dan automatisch aangemeld voor deze activiteit. Je mag ook altijd nog spontaan (zonder aanmelding) meedoen, mits er nog plek is bij deze activiteit. Aanmelden is dus wel slim!

Geslacht

Aanmelden voor
Kennismaken met sport via Delft Try Out
Translate

Een kennismaking of proefles aanvragen.

Wil je kennismaken met Kennismaken met sport via Delft Try Out of een proefles aanvragen? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Een contactpersoon van de vereniging/aanbieder zal dan later contact met je opnemen.

Geslacht

Aanmelden voor

Wij gebruiken cookies voor
een betere ervaring