Online platform SporteninDelft.nl is LIVE

Delftenaren van alle leeftijden en uit alle wijken kunnen vanaf nu heel gemakkelijk alle sporten, beweegactiviteiten en verenigingen in Delft zien. Het nieuwe online platform SporteninDelft.nl biedt een overzicht van het brede sport- en beweegaanbod van onze Prinsenstad. Alles zodat iedereen in Delft nog gemakkelijker toegang heeft een nieuwe sport of beweegactiviteit. Delft komt in beweging!

Op dit online platform kun je naar sporten en activiteiten zoeken middels een aantal praktische zoekfuncties. Zo kun je zoeken op doelgroepen en leeftijden, op categorieën en ook op wijkniveau. Zo krijg je heel snel te zien wat er voor jou, bij jouw in de buurt, allemaal te doen is. Wanneer je interesse hebt in een sport of activiteit op de lijst van zoekresultaten, kun je gemakkelijk contact opnemen met de betreffende vereniging, organisator of aanbieder.

Gratis eigen pagina 
Sport- en beweegaanbieders kunnen zich geheel gratis en vrijblijvend inschrijven voor het platform en krijgen dan een eigen pagina op het nieuwe platform. Daar kunnen zij zich geheel naar eigen invulling en met eigen content voorstellen aan potentiële nieuwe leden. Het is dan ook het doel om zo snel mogelijk het gehele Delftse sport- en beweegaanbod op dit online platform inzichtelijk te maken en te houden.

Nieuwspagina
Zijn er grote sport- of beweegevenementen? Is er een project waarmee Delftenaren ook gemakkelijk kunnen sporten? Of ander nieuws over sporten en bewegen in Delft? Dan biedt het platform SporteninDelft.nl ook ruimte voor organisaties, verenigingen en organisators om het laatste nieuws met Delft te delen.

Sportakkoord
Het nieuwe platform SporteninDelft.nl is een resultaat van het Delfts Sportakkoord, wordt mogelijk gemaakt door Gemeente Delft en uitgevoerd door de Werkgroep Sportaanbod. De komende weken zal er middels een online en outdoor campagne meer bekendheid worden gegeven aan het platform om zo nog meer bezoekers en sportaanbieders aan te trekken. Deze campagne wordt mede mogelijk gemaakt door Gemeente Delft en Fonds1818.

Hulp nodig bij het vinden van je sport of activiteit?

Hulp nodig bij het aanmelden van je sport of activiteit?

Aanmelden voor Online platform SporteninDelft.nl is LIVE tijdens de Delftse Sportweek 2022

Wil je kennismaken met Online platform SporteninDelft.nl is LIVE tijdens de Delftse Sportweek? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Je bent dan automatisch aangemeld voor deze activiteit. Je mag ook altijd nog spontaan (zonder aanmelding) meedoen, mits er nog plek is bij deze activiteit. Aanmelden is dus wel slim!

Geslacht

Aanmelden voor
Online platform SporteninDelft.nl is LIVE
Translate

Een kennismaking of proefles aanvragen.

Wil je kennismaken met Online platform SporteninDelft.nl is LIVE of een proefles aanvragen? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Een contactpersoon van de vereniging/aanbieder zal dan later contact met je opnemen.

Geslacht

Aanmelden voor

Wij gebruiken cookies voor
een betere ervaring