Veelgestelde vragen over de Delftse Sportweek 2023

Oke, je hebt het misschien al wel eerder ergens gelezen. De Delftse Sportweek wil alle Delftenaren de kans bieden om kennis te maken met sporten en beweegactiviteiten. Daarom zorgen tientallen verenigingen, clubs, sportbedrijven en organisaties samen al 3 edities voor een breed aanbod aan gratis activiteiten. In 2023 doen we dat van 15 t/m 24 september. Toch kunnen we ons voorstellen dat je misschien nog wat vragen hebt. In dit artikel geven we antwoord op de 5 vragen die we van een aantal mensen kregen.

Wat kost het om mee te doen met een activiteit van de Delftse Sportweek?
Meedoen aan een of meerdere activiteiten van de Delftse Sportweek 2023 is helemaal gratis. Je mag ook nog eens met zoveel activiteiten meedoen als je zelf wilt en neem vooral ook vrienden mee! Fijn om te weten: je zit naast deelname aan zo’n activiteit ook niet vast aan een abonnement of lidmaatschap. Alle activiteiten tijdens de Delftse Sportweek 2023 zijn dus geheel vrijblijvend. Maar heb je het nou ontzettend naar je zin gehad? Schrijf je dan vooral achteraf in bij de vereniging, club of organisatie waar je een activiteit hebt meegedaan.

Hoe kan ik me aanmelden voor een activiteit van de Delftse Sportweek 2023?
In het overzicht op deze pagina kun je je gemakkelijk voor een activiteit aanmelden door op een activiteit te klikken. Aanmelden kan dus gewoon via deze website, maar kan dit jaar ook in de nieuwe SBG-app. Op deze app staan jaarrond alle sport- en beweegactiviteiten in Delft.

Waar vind ik alle activiteiten van de Delftse Sportweek 2023?
Het programma van de Delftse Sportweek 2023 wordt samengesteld door tientallen verenigingen, clubs, organisaties en sportbedrijven in Delft. Dat betekent dat het programma zich in aanloop naar de Delftse Sportweek 2023 ook steeds verder vult. Het meest actuele programma vind je op deze pagina. In de week voor de Delftse Sportweek 2023 delen we ook nog een handig downloadbaar programma én vind je het hele programma in de Delft op Zondag. 

Door wie wordt de Delftse Sportweek 2023 georganiseerd?
De Delftse Sportweek is een initiatief vanuit het Delfts Sportakkoord. Dat akkoord werd eerder getekend door veel Delftse verenigingen, gemeente Delft, maatschappelijke organisaties, de GGD en sportfondsen. Uitvoerend werken vooral de verenigingsondersteuners en buurtsportcoaches van Delft voor Elkaar aan de Delftse Sportweek. Maar alle activiteiten worden natuurlijk vooral aangeboden en georganiseerd door de deelnemende verenigingen, clubs, sportbedrijven en trainers. 

Als ik ergens niet helemaal uitkom, waar kan ik dan met mijn vraag terecht?
Mail je vraag dan naar t.provoost@haaglandenbeweegt.nl en je krijgt zo spoedig mogelijk antwoord op je vraag en/of hulp bij het oplossen van je probleem.

 

Hulp nodig bij het vinden van je sport of activiteit?

Hulp nodig bij het aanmelden van je sport of activiteit?

Aanmelden voor Veelgestelde vragen over de Delftse Sportweek 2023 tijdens de Delftse Sportweek 2022

Wil je kennismaken met Veelgestelde vragen over de Delftse Sportweek 2023 tijdens de Delftse Sportweek? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Je bent dan automatisch aangemeld voor deze activiteit. Je mag ook altijd nog spontaan (zonder aanmelding) meedoen, mits er nog plek is bij deze activiteit. Aanmelden is dus wel slim!

Geslacht

Aanmelden voor
Veelgestelde vragen over de Delftse Sportweek 2023
Translate

Een kennismaking of proefles aanvragen.

Wil je kennismaken met Veelgestelde vragen over de Delftse Sportweek 2023 of een proefles aanvragen? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Een contactpersoon van de vereniging/aanbieder zal dan later contact met je opnemen.

Geslacht

Aanmelden voor

Wij gebruiken cookies voor
een betere ervaring