Sportdiensten

hier kun je terecht met hulpvragen over sport & bewegen

Delft heeft een hoop dienstverleners in de sport die je kunnen helpen met allerlei vragen en uitdagingen van jouw vereniging. Vaak is de hulp van de dienstverleners kosteloos. Op deze pagina vind je een overzicht van de dienstverleners in de sport. Fijn om te weten bij wie je terecht kunt met welke hulpvraag. Kijk ook eens bij de Veelgestelde Vragen, misschien wordt jouw vraag daar reeds beantwoord. 

Sportpedagoog

Ondersteunt sportbesturen op pedagogisch beleid, biedt cursussen en trainersbegeleiding aan. Daarnaast is zij altijd bereikbaar voor losse hulpvragen en alle vragen over een sociaal veilig sportklimaat. 

Verenigingsondersteuner

Informeert, begeleidt en verbindt sportverenigingen om zo hun vraagstukken op te lossen en uitdagingen samen aan te gaan.
De verenigingsondersteuner is aanspreekpunt voor verenigingsbesturen en vrijwilligers.

Beweegcoach

Helpt mensen met een beperking bij alle vragen op het gebied van sport.
De beweegcoach is aanspreekpunt voor mensen met een lichamelijke, verstandelijke, of zintuigelijke beperking, een vorm van autisme of een chronische ziekte.

Sportraad van Delft

Behartigt belangen van sportverenigingen en -beoefenaren en is gesprekspartner/adviesgever van gemeentelijke, politieke en maatschappelijke organisaties in de sport. De Sportraad is aanspreekpunt voor sportaanbieders, beoefenaren en gemeentelijke instanties.

JOGG regisseur

JOGG (Jongeren op gezond gewicht) zorgt samen voor een gezonde leefstijl en gezonde omgeving voor de jeugd. De JOGG regisseur is 
 aanspreekpunt voor kinderen, ouders, verzorgers en hun omgeving.

Foto: Fred Leeflang

Intermediair Jeugdfonds Sport & Cultuur

Betaalt waar nodig en mogelijk de contributie van kinderen uit gezinnen met een laag inkomen. De intermediair Jeugdfonds Sport & Cultuur ie het aanspreekpunt voor (ouders/verzorgers van) kinderen.

Buurtsportcoach

Zet sport- en spelactiviteiten in als middel om iedereen in Delft (0-100 jaar) mee te laten doen in de maatschappij. De buurtsportcoach is aanspreekpunt voor (ouders/verzorgers/leraren van) jongeren, ouderen en kwetsbare inwoners.

Translate

Aanmelden voor Sportdiensten tijdens de Delftse Sportweek 2022

Wil je kennismaken met Sportdiensten tijdens de Delftse Sportweek? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Je bent dan automatisch aangemeld voor deze activiteit. Je mag ook altijd nog spontaan (zonder aanmelding) meedoen, mits er nog plek is bij deze activiteit. Aanmelden is dus wel slim!

Geslacht

Aanmelden voor
Sportdiensten

Een kennismaking of proefles aanvragen.

Wil je kennismaken met Sportdiensten of een proefles aanvragen? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Een contactpersoon van de vereniging/aanbieder zal dan later contact met je opnemen.

Geslacht

Aanmelden voor

Wij gebruiken cookies voor
een betere ervaring

Hulp nodig bij het vinden van je sport of activiteit?

Hulp nodig bij het aanmelden van je sport of activiteit?