Wat is de Delftse Sportweek 2023 precies?

Na een succesvolle eerste editie in 2021 en een nog toffere editie in 2022, vindt er ook in 2023 weer een editie van de Delftse Sportweek plaats. Van 15 t/m 24 september kunnen Delftenaren van alle leeftijden tientallen sporten en beweegactiviteiten vrijblijvend proberen. De perfecte manier om nieuwe sporten te leren kennen, samen met vrienden en familie te bewegen en om eens vrijblijvend bij een vereniging te kijken. Maar wat is de Delftse Sportweek 2023 nou precies?

De Delftse Sportweek vindt plaats tijdens de Nationale Sportweek 2023 van het NOC*NSF. In die week organiseren gemeenten, sportbedrijven en sportclubs in heel Nederland activiteiten om (nieuwe) sporters op een laagdrempelige wijze kennis te laten maken met sport en bewegen. In Delft wordt dus de Delftse Sportweek georganiseerd en mogelijk gemaakt door het Delftse Sportakkoord.

Wie zijn er betrokken?
Allereerst zijn alle organisaties die meedoen aan het Delfts Sportakkoord betrokken. Ook Gemeente Delft heeft daarin een rol. De Buurtsportcoaches en verenigingsondersteuners van Delft voor Elkaar zetten zich ook in om samen met alle verenigingen, clubs en sportbedrijven een mooi programma te realiseren. Het programma van de Delftse Sportweek 2023 wordt dus volledig verzorgd door lokale verenigingen, clubs, groepen en sportbedrijven. Het platform SporteninDelt.nl wordt ingezet om zoveel mogelijk Delftenaren te bereiken. 

Wat kun je verwachten?
Tijdens de Delftse Sportweek kun je geheel vrijblijvend en gratis meedoen met allerlei sporten en beweegactiviteiten. Veel verenigingen organiseren open trainingen en hebben leuke activiteiten. Maar je kunt je ook aanmelden voor bijzondere clinics, workshops en ontmoetingen met ervaren sporters of experts. Het is vooral goed om te weten dat alle activiteiten laagdrempelig zijn en je doorgaans weinig of geen ervaring hoeft te hebben. Een ideale manier om kennis te maken met nieuwe sporten en activiteiten. Er zullen activiteiten en sporten zijn voor alle leeftijden; van peutergym tot breakdance voor tieners en stoelgym voor senioren. 

Wat kost het om mee te doen?
Meedoen met sporten en activiteiten van de Delftse Sportweek 2023 is geheel kosteloos. Je hoeft dus niets te betalen en je zit ook zeker niet meteen aan een lidmaatschap of abonnement vast. Zie je een sport of activiteit in het programma die je graag wilt proberen? Meld je dan online aan om jezelf van een plekje te verzekeren. Maar vaak kun je ook nog op de dag zelf spontaan aansluiten. Het precieze programma wordt de komende weken op deze website (en later ook in de lokale krant) bekend gemaakt.

 

Hulp nodig bij het vinden van je sport of activiteit?

Hulp nodig bij het aanmelden van je sport of activiteit?

Aanmelden voor Wat is de Delftse Sportweek 2023 precies? tijdens de Delftse Sportweek 2022

Wil je kennismaken met Wat is de Delftse Sportweek 2023 precies? tijdens de Delftse Sportweek? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Je bent dan automatisch aangemeld voor deze activiteit. Je mag ook altijd nog spontaan (zonder aanmelding) meedoen, mits er nog plek is bij deze activiteit. Aanmelden is dus wel slim!

Geslacht

Aanmelden voor
Wat is de Delftse Sportweek 2023 precies?
Translate

Een kennismaking of proefles aanvragen.

Wil je kennismaken met Wat is de Delftse Sportweek 2023 precies? of een proefles aanvragen? Vul hieronder jouw gegevens in en druk op verzenden. Een contactpersoon van de vereniging/aanbieder zal dan later contact met je opnemen.

Geslacht

Aanmelden voor

Wij gebruiken cookies voor
een betere ervaring